Power Oil-tili

Haluatko lisää maksuaikaa polttoainelaskullesi?

Talo ja koti-tilin (luotto 2000-4000€) hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen alla olevalla linkillä tai toimipisteessämme. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.
  • Saat polttoainelaskullesi 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa ja tarvittaessa voit valita ostoksellesi esim. jopa 12 kk korottoman maksuvaihtoehdon.
  • Tilin avaaminen on maksutonta ja myönnetty tili on käyttövalmis heti. Tilissä ei myöskään ole vuosimaksua.  

Täytä luottohakemus tästä

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida Power Oilin toimipisteessä näyttämällä voimassa olevan henkilötodistuksen tai olla Power Oiliin puhelimitse yhteydessä 06 4850 500.

Voit myös hakea tilin mobiilisti lähettämällä viestin TALO numeroon 18 311 (viestin hinta 0 €). Saat paluuviestinä linkin luottohakemukseen ja päätöksen heti puhelimeesi!

Jos sinulla on kysyttävää, ole ystävällisesti yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18)