Vastuullisuus

1

Kuljetamme 90% vihreämmin

Käytämme kaikissa kuljetuksissamme Neste My Uusiutuvaa Dieseliä, joka valmistetaan 100 % jätteistä ja tähteistä. 

Ennakoiva ajotapamme säästää polttoaineen kokonaiskulutusta. Pidämme nopeuden tasaisena, emme hurjastele koskaan ja ennakoimme liikenteessä. Käytämme korkeatasoista ajotavanseurantajärjestelmää, jonka antamien raporttien pohjalta kuljettajamme palkitaan ajotapabonuksilla.

Kalustomme on uutta ja vaihdamme sitä jatkuvasti vähemmän polttoainetta kuluttavaan. Vanha kalustomme jatkaa palvelustaan vähemmän kuormittavissa työtehtävissä.

Haluatko olla osa kestävää tulevaisuutta? Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan siitä, miten voimme yhdessä vaikuttaa positiivisesti ympäristöön.

2

Palvelemme ympäristövastuun edelläkävijöitä nyt ja tulevaisuudessa

Päämiehemme Neste on kansainvälisesti vahva edelläkävijä ja tekee työtä elinvoimaisen maapallon siirtämisessä tuleville sukupolville.  Neste panostaa systemaattiseen sekä määrätietoiseen kehitykseen fossiilisten polttoaineiden korvaamisessa. Haluamme Nesteen kanssa olla mukana tulevaisuuden uusien materiaalien kuljettamisessa. 

Kutsumme kaikki asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme mukaan tähän matkaan kohti kestävämpää tulevaisuutta. 

3

Ei yksin vaan yhdessä

Autamme asiakkaitamme olemaan vastuullisempia. Neuvomme ympäristöystävällisissä valinnoissa ja tuomme esille vaihtoehdon uusiutuvasta polttoaineesta, jota itsekin käytämme. Jo meiltä tilattu kuorma on ympäristöteko.

Huolehdimme sosiaalisesta ympäristöstämme kannustamalla ja tukemalla taloudellisesti järjestöjä, urheiluseuroja, tapahtumia sekä erityisesti nuoria urheilijoita. Sponsoroinnin yhteydessä viemme eteenpäin viestiä helposta ja nopeasta ympäristöteosta: vaihtamalla Uusiutuvaan Neste My -polttoaineeseen vähennetään merkittävästi kasvihuonekaasupäästöjä. 

4

Kuljetusalan halutuin työpaikka

Työilmapiirimme on avoin, kannustava ja välittävä. Rohkaisemme ottamaan kantaa ja tuomaan huomiot esille yhteiseen keskusteluun. Annamme kaikille tasapuolisen kohtelun ja mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa ammattilaisena.

Toimialamme TES on työntekijäystävällinen. Me noudatamme sitä kaikilta osin. Lisäksi huolehdimme työntekijöistä erilaisin työsuhde-eduin ja lisävakuutuksin. Meillä panostetaan sekä henkiseen että fyysiseen hyvinvointiin. 

Haluatko mukaan meidän tiimiin? Kysy rohkeasti lisää tai jätä hakemuksesi sanna.heikkila@valikangas.net / 050 452 0253. 

5

Turvallisuus on kaiken toimintamme ydinajatus

Ajoneuvomme ovat aina huollettuja ja hyvässä kunnossa. Huolto- ja korjaussopimuksemme on kuljettajien arkea helpottava ja antaa kuljettajalle mahdollisuuden keskittyä omaan ydintehtäväänsä. Renkaiden vaihdoista ja renkaiden laadusta huolehdimme itse. Se on työyhteisömme kunniatehtäviä. Meillä ei koskaan ajeta muilla kuin erittäin hyvillä renkailla. Olemme erittäin tarkkoja turvallisuusvarusteista sekä turvallisuussääntöjen ja -ohjeiden noudattamisessa.

Tavoitteemme on kirkas: 0 tapaturmaa.