Asiakkaidemme yksityisyys ja oikeus tietosuojaan ovat meille tärkeitä. Oheisesta tietosuojalausekkeesta voit lukea miten käsittelemme asiakkaidemme henkilötietoja Power Oilissa.

1. Mitä tietoja asiakkaistamme kerätään ja mihin niitä käytetään?

Keräämme asiakkaistamme henkilötietoja liiketoiminnan mahdollistamiseksi. Polttoaine- tai voiteluainetilausta varten tarvitsemme tilaajan nimen, toimitus- ja laskutusosoitteen sekä puhelinnumeron. Mikäli asiakas haluaa sähköpostilaskuja, tallennamme henkilötietoihin myös sähköpostiosoitteen.  Tiedot tallentuvat kahteen rekisteriin: tilausrekisteriin ja asiakasrekisteriin. Tilausrekisterin henkilötietoja käytetään tilausten tekemiseen sekä asiakassuhteiden hoitamiseen ja markkinointiin. Tilausjärjestelmä on ulkopuolisen toimijan hallinnoima, johon Power Oililla on käyttöoikeus. Toimituksen jälkeen järjestelmään kirjautuvat toimituspäivä sekä toimitetut litrat.

Power Oilin asiakasrekisterissä ylläpidetään Power Oilin asiakkaiden laskutus-, tilaus- ja toimitustietoja. Rekisterin henkilötietoja käytetään laskutukseen sekä asiakassuhteiden hoitamiseen ja markkinointiin.

2. Mistä lähteistä henkilötiedot kerätään?

Henkilötiedot kerätään asiakkaalta itseltään, ja asiakas itse on velvollinen ilmoittamaan muuttuneista yhteystiedoista. Tarvittaessa tarkistamme puhelinnumeron numerotiedustelusta. Toimituspäivän sekä toimitetut litrat saamme ulkopuolisen toimijan ylläpitämästä tilausjärjestelmästä.

3. Miten ja kuinka kauan asiakkaidemme henkilötietoja säilytetään?

Asiakkaidemme henkilötietoja säilytetään tilaus- ja laskutusjärjestelmissä, jotka on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Asiakassuhteen päätyttyä voimme asiakkaan pyynnöstä poistaa henkilötiedot tilausrekisteristämme.

Asiakasrekisterimme muodostuu laskutuksen pohjalta. Laskut ovat kirjanpitoaineistoa, joka tulee säilyttää 10 vuotta (Kirjanpitolaki luku 2, 10§). Henkilötietojen poisto ei tässä tapauksessa ole mahdollista kuin vasta määräajan jälkeen.

4. Kuka käsittelee henkilötietoja Power Oilissa ja keiden kanssa jaamme asiakkaidemme henkilötiedot?

Tilaus- ja asiakasrekisteriin pääsevät käsiksi vain ne henkilöt, jotka tarvitsevat tietoja työtehtäviään suorittaessaan. Yrityksellä on lisäksi ulkopuolinen palveluntarjoaja, jolla on asiakasrekisterin käsittelyoikeus tarvittaessa. Rekisterin tietoja voidaan tarpeen vaatiessa luovuttaa ulkopuoliselle palveluntarjoajalle, esim. perintätoimistolle tai viranomaisille lakisääteisissä tapauksissa. Rekistereiden tietoja ei luovuteta EU:n/ETA-alueen ulkopuolisiin maihin.

5. Verkkosivuston periaatteet

Kotisivuillamme käytetään Google Analytics-työkalua sekä chat-palvelua parantamaan asiakkaidemme palvelua ja takaamaan verkkosivuston toimintaa. Työkalujen avulla saamme yleisiä tilastoja verkkosivustomme käytöstä. Näitä tietoja säilytetään mainituissa työkaluissa. Verkkosivustollamme olevan yhteydenotto-/tarjouspyyntölomakkeen tietoja ei tallenneta verkkosivustolle eikä rekisteriin.

6. Muutokset

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia tietosuojalausekkeeseemme. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista kotisivuillamme tai olemme suoraan yhteydessä asiakkaisiimme.

7. Yhteydenotot

Mikäli sinulla on rekisteriimme liittyviä kysymyksiä, haluat tarkistaa tai muuttaa rekistereissämme olevia tietoja, pyydämme sinua olemaan yhteyksissä yhteyshenkilöömme.

Rekisterinpitäjä:
Härmän Lämpö Ky (Power Oil)
Härmäntie 23
62300 Härmä

Y-tunnus: 0177491-3

Yhteyshenkilö:
Sanna Heikkilä
050 4520 253
sanna.heikkila(at)valikangas.net