Suomalainen Neste-polttoöljy lämmitys- ja moottorikäyttöön on rikitöntä ja sen kylmäominaisuudet ovat erinomaiset. Tuote soveltuu sekä lämmitykseen että moottorikäyttöön.

Keskeiset tuoteominaisuudet

  • Rikitön Neste-polttoöljy soveltuu lämmitys- ja moottorikäyttöön
  • Tuotetta voidaan käyttää ja varastoida kuten aikaisempaa moottoripolttoöljyä
  • Täyttää EN 590-dieselstandardin vaatimukset
  • Sisältää keskimäärin 2 % NExBTL-biokomponenttia
  • Rikitön Neste-polttoöljy vähentää jo ennestäänkin vähäisiä rikkipäästöjä

Neste -polttoöljyjen toimituksesta Suomessa vastaa yli 100 öljytuotteiden turvalliseen kuljetukseen suunniteltua säiliöautoa n.300 ammattitaitoisen kuljettajan voimin. Tilauksen tehtyäsi saat polttoöljyn perille sovitussa aikataulussa, yleensä 1-3 arkipäivässä. Kuljetusliikkeemme Jari Välikangas Oy toimittaa Neste -polttoöljyt turvallisesti ja luotettavasti yrityksille, maatalouksille ja yksityisille asiakkaille Etelä-Pohjanmaalla, Keski-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla ja Keski-Suomessa. Katso tästä oma ajoalueemme

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydaTarjous !

Kauttamme voit tilata seuraavia Neste -polttoöljylaatuja

Numero kuvaa tuotteen pakkaskestävyyttä.

Neste -polttoöljy -5/-15

Rikitön Neste -polttoöljy -5/-15 täyttää EN590 luokitusvaatimukset. Sen korkea setaaniluku ja rikittömyys takaavat hyvän kylmäkäynnistyksen ja puhtaammat pakokaasut.

Jos öljysäiliö ja putkisto ovat lämpimässä paikassa, kesälaatuinen Neste-polttoöljy on toimiva ja taloudellinen vaihtoehto ympäri vuoden. 

Neste-polttoöljy on paras tuote öljypoltinkäyttöön kohteissa, joissa savukaasujen puhtaudelle asetetaan suuria vaatimuksia, kuten suorat kuivausprosessit, kondenssikattilat, rakennuskuivaimet ja kasvihuoneet.

Kesälaadun pakkaskestävyys aikavälillä 1.9.-30.4. toimitettuna on -5/-15.

 Neste -polttoöljy -29/-38

Rikitön Neste-polttoöljy -29/-38 täyttää EN590 luokitusvaatimukset. Se on paras valinta erittäin kylmiin ja vaativiin käyttöolosuhteisiin öljypoltin- ja työkonekäytössä.

Työkonekäytössä suositellaan kohteisiin, joissa vaaditaan hyvää toimivuutta kovilla pakkasilla ja/tai puhtaita pakokaasuja. Tuotteen alhaisin säilytyslämpötila on -29 ° C, joten se on paras talvisäilytyspolttoaine mm. veneisiin.

Hyvän kylmänkestävyytensä ansiosta Neste-polttoöljy -29-38 säilyttää toimivuutensa myös kylmissä käyttöolosuhteissa. Sen vuoksi se soveltuu lämmityskäyttöön esimerkiksi silloin kun:

  • Säiliö sijaitseen kylmässä varastotilassa
  • Säiliö sijaitsee ulkona maan päällä, esim. farmarisäiliöt
  • Öljyputket ovat heikosti eristetyt tai kulkevat lämmittämättömässä tilassa
  • Öljyn lämpötila voi säilytyksen tai käytön aikana laskea alle 0 ° C
  • Polttimessa ei ole esilämmitintä