Neste-dieselit ovat vähäpäästöisiä ja rikittömiä dieselpolttoaineita, jotka eivät sisällä rikkiä eivätkä FAMEa. Polttoaineen FAME -nollapitoisuus tarkoittaa, etttä dieselpolttoaine ei sisällä perinteistä biodieseliä, eli tuotteen käytöstä ei aiheudu mikrobikasvu- ja vesiongelmia tai tukkeutuneita suodattimia. 

Neste-dieseleiden lisäaineistus koostuu puhdistavista, korroosiolta suojaavista, vaahtoa estävistä ja voitelevista osista, jotka on valittu rikittömään polttoaineeseen ja Suomen olosuhteisiin sopiviksi. Rikittömyys tehostaa pakokaasunpuhdistuslaitteiden toimintaa ja lisää niiden kestoikää.

Neste -dieseleiden toimituksesta Suomessa vastaa yli 100 öljytuotteiden turvalliseen kuljetukseen suunniteltua säiliöautoa n.300 ammattitaitoisen kuljettajan voimin. Tilauksen tehtyäsi saat dieselin perille sovitussa aikataulussa, yleensä 1-3 arkipäivässä. Kuljetusliikkeemme Jari Välikangas Oy toimittaa Neste -dieselit turvallisesti ja luotettavasti yrityksille, maatalouksille ja yksityisille asiakkaille Etelä-Pohjanmaalla, Keski-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla ja Keski-Suomessa. Katso tästä oma ajoalueemme.

 pyydaTarjous  

Kauttamme voit tilata seuraavia Neste -diesellaatuja

Tarjoamme laajan valikoiman vähäpäästöisiä ja rikittömiä dieselpolttoaineita kaikkina vuodenaikoina käytettäväksi. Valitse laatu vuodenajan mukaan.

Neste Futura Diesel

Kesälaatu/välilaatu/talvilaatu

Neste Futura Diesel -5/-15 -polttoaine on tarkoitettu kevät-, kesä- ja syksy käyttöön. Dieselpolttoaineen samepiste on -5 °C, joka on myös sen alin varastoinnin lämpötila ajoneuvon säiliössä tai maanpäällisessä säiliössä.
Dieselpolttoaineen suodatettavuus, eli alin lämpötila, jossa tuotetta voi käyttää on -15 °C, joten se toimii suurimman ajan vuodesta. Neste Futura Dieselin kesälaadun kylmäkestävyys on -5/-15 aikavälillä 1.9.-30.4. toimitettuna. 1.5.-31.8. toimittamamme kesälaatu on Neste Futura Diesel -0/-7.

Neste Futura Diesel välilaadut -10/-20 ja -15/-25 ovat hyvä vaihtoehto työkonekäyttöön, kun olosuhteet eivät vaadi varsinaisen talvilaadun Neste Futura Diesel -29/-34 käyttöä. 

Neste MY uusiutuva Diesel 

Kesälaatu/talvilaatu

Neste MY uusiutuva diesel on nopein tapa vähentää kasvihuonekaasupäästöjä. Neste MY uusiutuva diesel on valmistettu 100% jätteistä ja tähteistä, ja saavutat sillä jopa 90% pienemmät kasvihuonekaasupäästöt polttoaineen koko elinkaaren ajalta. Neste MY on rikitön, hapeton sekä aromaatiton diesel. Tuote perustuu Nesteen kehittämään NEXBTL-teknologiaan, joka mahdollistaa lähes minkä tahansa kasviöljyn tai jäterasvan käytön dieselin valmistuksessa. Neste MY soveltuu kaikkiin dieselmoottoreihin sellaisenaan ja palaa moottorissa puhtaasti. Kesälaadun pakkaskestävyys -10 ja talvilaadun -34.