Neste-dieselit ovat tasalaatuisia dieselöljyjä, jotka pitävät moottorin entistä puhtaampana. Lisäksi pakokaasujen puhdistuslaitteet, katalysaattorit ja hiukkassuodattimet toimivat entistä tehokkaammin ja kestävät pidempään. Myös ympäristön kuormitus pienenee.

Neste-dieselien lisäaineistus koostuu puhdistavista, korroosiolta suojaavista, vaahtoa estävistä ja voitelevista osista, jotka on valittu rikittömään polttoaineeseen ja Suomen olosuhteisiin sopiviksi. Rikittömyys tehostaa pakokaasunpuhdistuslaitteiden toimintaa ja lisää niiden kestoikää.

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydaTarjous  !

Kauttamme voit tilata seuraavia Neste -diesel laatuja

Numero kuvaa tuotteen pakkaskestävyyttä.

Neste -diesel -5/-15

Neste-diesel -5/-15 -polttoaine on tarkoitettu kevät-, kesä- ja syksy käyttöön. Dieselpolttoaineen samepiste on -5 °C, joka on myös sen alin varastoinnin lämpötila ajoneuvon säiliössä tai maanpäällisessä säiliössä.

Dieselpolttoaineen suodatettavuus on -15 °C, joten se toimii suurimman ajan vuodesta.

Neste -diesel -15/-25

Rikitön Neste-polttoöljy -15/-25 täyttää EN590 luokitusvaatimukset. Sen korkea setaaniluku ja rikittömyys takaavat hyvän kylmäkäynnistyksen ja puhtaammat pakokaasut.

Neste-polttoöljy -15/-25 on hyvä vaihtoehto työkonekäyttöön, milloin olosuhteet eivät vaadi varsinaisen talvilaadun (-29) käyttöä. Tuotteen alhaisin säilytyslämpötila on -15 C.

Neste-polttoöljy -15/-25 soveltuu mainiosti öljypoltinkäyttöön kohteissa, missä savukaasujen puhtaudelle asetetaan suuria vaatimuksia, milloin öljyn lämpötila voi säiliössä tai putkistossa laskea jonkin verran 0 C alapuolelle ja jos polttimessa ei ole esilämmitintä.

Neste -diesel -29/-34

Rikitön Neste-polttoöljy -29/-34 täyttää EN590 luokitusvaatimukset. Se on paras valinta erittäin kylmiin ja vaativiin käyttöolosuhteisiin öljypoltin- ja työkonekäytössä.

Työkonekäytössä suositellaan kohteisiin, joissa vaaditaan hyvää toimivuutta kovilla pakkasilla ja/tai puhtaita pakokaasuja. Tuotteen alhaisin säilytyslämpötila on -29 ° C, joten se on paras talvisäilytyspolttoaine mm. veneisiin.

Hyvän kylmänkestävyytensä ansiosta Neste-polttoöljy -29 säilyttää toimivuutensa myös kylmissä käyttöolosuhteissa. Sen vuoksi se soveltuu lämmityskäyttöön esimerkiksi silloin kun:

  • Säiliö sijaitseen kylmässä varastotilassa
  • Säiliö sijaitsee ulkona maan päällä, esim. farmarisäiliöt
  • Öljyputket ovat heikosti eristetyt tai kulkevat lämmittämättömässä tilassa
  • Öljyn lämpötila voi säilytyksen tai käytön aikana laskea alle 0 ° C
  • Polttimessa ei ole esilämmitintä