Neste-dieselit ovat tasalaatuisia dieselöljyjä, jotka pitävät moottorin entistä puhtaampana. Lisäksi pakokaasujen puhdistuslaitteet, katalysaattorit ja hiukkassuodattimet toimivat entistä tehokkaammin ja kestävät pidempään. Myös ympäristön kuormitus pienenee.

Neste-dieselien lisäaineistus koostuu puhdistavista, korroosiolta suojaavista, vaahtoa estävistä ja voitelevista osista, jotka on valittu rikittömään polttoaineeseen ja Suomen olosuhteisiin sopiviksi. Rikittömyys tehostaa pakokaasunpuhdistuslaitteiden toimintaa ja lisää niiden kestoikää.

Neste -dieseleiden toimituksesta Suomessa vastaa yli 100 öljytuotteiden turvalliseen kuljetukseen suunniteltua säiliöautoa n.300 ammattitaitoisen kuljettajan voimin. Tilauksen tehtyäsi saat dieselin perille sovitussa aikataulussa, yleensä 1-3 arkipäivässä. Kuljetusliikkeemme Jari Välikangas Oy toimittaa Neste -dieselit turvallisesti ja luotettavasti yrityksille, maatalouksille ja yksityisille asiakkaille Etelä-Pohjanmaalla, Keski-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla ja Keski-Suomessa. Katso tästä oma ajoalueemme.

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydaTarjous  !

Kauttamme voit tilata seuraavia Neste -diesellaatuja

Numero kuvaa tuotteen pakkaskestävyyttä.

Neste -diesel -5/-15

Neste-diesel -5/-15 -polttoaine on tarkoitettu kevät-, kesä- ja syksy käyttöön. Dieselpolttoaineen samepiste on -5 °C, joka on myös sen alin varastoinnin lämpötila ajoneuvon säiliössä tai maanpäällisessä säiliössä.

Dieselpolttoaineen suodatettavuus on -15 °C, joten se toimii suurimman ajan vuodesta.

Neste -diesel -15/-25

Rikitön Neste-polttoöljy -15/-25 täyttää EN590 luokitusvaatimukset. Sen korkea setaaniluku ja rikittömyys takaavat hyvän kylmäkäynnistyksen ja puhtaammat pakokaasut.

Neste-polttoöljy -15/-25 on hyvä vaihtoehto työkonekäyttöön, milloin olosuhteet eivät vaadi varsinaisen talvilaadun (-29) käyttöä. Tuotteen alhaisin säilytyslämpötila on -15 C.

Neste-polttoöljy -15/-25 soveltuu mainiosti öljypoltinkäyttöön kohteissa, missä savukaasujen puhtaudelle asetetaan suuria vaatimuksia, milloin öljyn lämpötila voi säiliössä tai putkistossa laskea jonkin verran 0 C alapuolelle ja jos polttimessa ei ole esilämmitintä.

Neste -diesel -29/-34

Rikitön Neste-polttoöljy -29/-34 täyttää EN590 luokitusvaatimukset. Se on paras valinta erittäin kylmiin ja vaativiin käyttöolosuhteisiin öljypoltin- ja työkonekäytössä.

Työkonekäytössä suositellaan kohteisiin, joissa vaaditaan hyvää toimivuutta kovilla pakkasilla ja/tai puhtaita pakokaasuja. Tuotteen alhaisin säilytyslämpötila on -29 ° C, joten se on paras talvisäilytyspolttoaine mm. veneisiin.

Hyvän kylmänkestävyytensä ansiosta Neste-polttoöljy -29 säilyttää toimivuutensa myös kylmissä käyttöolosuhteissa. Sen vuoksi se soveltuu lämmityskäyttöön esimerkiksi silloin kun:

  • Säiliö sijaitseen kylmässä varastotilassa
  • Säiliö sijaitsee ulkona maan päällä, esim. farmarisäiliöt
  • Öljyputket ovat heikosti eristetyt tai kulkevat lämmittämättömässä tilassa
  • Öljyn lämpötila voi säilytyksen tai käytön aikana laskea alle 0 ° C
  • Polttimessa ei ole esilämmitintä